Verzenden

Je bestelling wordt na ontvangst van betaling klaargemaakt, verpakt en uiterlijk binnen de 2 werkdagen verstuurd. Hou er rekening mee dat als je kiest voor “voorafgaande bankoverschrijving” er enkele dagen extra overheen kunnen gaan omdat er pas na ontvangst van de betaling wordt uitgeleverd. Wat betreft de gepersonaliseerde artikelen die handwerk vereisen, vraag ik u rekening te houden met een levertermijn van een twee- tot viertal werkdagen. Downloads zijn onmiddellijk beschikbaar na betaling via een link die wordt doorgemaild en zijn ook toegankelijk via “Mijn account”.

Na een bestelling ontvang je een orderbevestiging, Dubbelcheck het adres dat je hebt opgegeven. Want indien je bestelling niet aankomt door een fout bij adresinvoer, kan je pakje niet geleverd worden. Je kunt je pakketje volgen via een link die je krijgt toegestuurd via mail (brievenbuspost heeft geen track & trace code).

Je kan je pakketje thuis laten leveren of op een andere gekozen locatie. Bij de afrekenpagina vul je zowel de factuurgegevens als de verzendgegevens in.
Of je hebt ook de optie om een “service” of leverpunt te selecteren, Hierbij worden dan ook de openingsuren getoond, zodat je een keuze kan maken van locatie en tijd welke het jou beste uitkomt om je pakketje op te halen.

Er worden geen verzendingskosten aangerekend boven de 50€ in België
Er worden geen verzendingskosten boven de 50€ in Nederland
Onder de 50€ verzendingskosten vanaf 3,50 €
Voor sommige lichtere items (bijvoorbeeld een klein pakje steentjes) bedragen de verzendkosten slechts 2 €
Voor downloads gelden geen verzendkosten.
Je kan je pakketje eventueel gratis komen afhalen in de winkel mits voorafgaande afspraak hierover via telefoon of mail.